FAQ

Nee, de opbrengsten hiervan mogen NIET via deze giftensite doorgestort worden. De gegevens voor de betaling kan u terugvinden op uw actiepagina.

Net als bij de eerste editie zullen we de komende maanden proberen jongeren met psychische problemen te helpen en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. De nood rond deze thematiek blijft immers enorm hoog. Het totaalbedrag gaat opnieuw naar het Rode Neuzen Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting en gebruikt wordt om initiatieven te ondersteunen die jongeren psychologische hulp aanbieden.

U komt in aanmerking voor een fiscaal attest als uw gift 40 euro of meer bedraagt. Het uitschrijven van de fiscale attesten wordt verder opgevolgd door medewerkers van de Koning Boudewijnstichting. Voor bijkomende vragen kan u best contact op nemen met de stichting via onderstaande contact mogelijkheden: - E-mailadres: info@kbs-frb.be - Telefoonnummer: 02/50 04 555 - Adres: Koning Boudewijnstichting, Brederodestraat 21, B-1000 Brussel

U ontvangt bij stortingen vanaf 40 euro een fiscaal attest dat door de Koning Boudewijn Stichting uitgereikt wordt.

Wanneer u een storting van minimum 40 euro overmaakt, zal u in de maand februari of maart van het jaar dat op uw storting volgt een fiscaal attest van de Koning Boudewijn Stichting ontvangen.

Een fiscaal attest wordt uitgereikt aan een persoon (of een onderneming). Daarom is de naam en de voornaam van de schenker noodzakelijk. Het adres en/of het e-mailadres wordt gebruikt om het attest te bezorgen. Deze gegevens worden door de Koning Boudewijn Stichting enkel gebruikt voor het aanmaken en het bezorgen van het fiscaal attest.

U moet ervoor zorgen dat uw browser toegang heeft tot uw camera. Voor iOS bij voorbeeld kan u dit aanpassen via 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Camera' > Safari toelaten.